• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Betrokken bij uw bedrijf.

Beste Berg Hortimotive relatie,

Berg Hortimotive heeft de sterke overtuiging dat bedekte tuinbouw een belangrijke bijdrage levert aan de oplossing van het wereldwijde voedselvraagstuk in de komende decennia. De NL-tuinbouwsector heeft hierin een leidende positie. Wij maken deel uit van dit cluster en werken hier direct en actief aan mee. Elke dag leveren wij producten en systemen, van oogstwagen tot complete verpakkingslijnen, inclusief spare-parts en service waarmee we de belofte van “controlled growing” stap voor stap inlossen.
Mede dankzij ons distributienetwerk hebben wij in een aantal landen een unieke positie. Elk product wat onze fabriek verlaat wordt voorzien van passende after sales. Beschikbaarheid van onderdelen en service zijn vaak lokaal georganiseerd waardoor we waarde toevoegen voor de eindgebruiker.

Naast het versterken van de huidige organisatie draagt efficiency in het portfolio bij aan verdere groei. Van producten die nauwelijks toevoegen aan de omzet en winst, maar wel tijd en kosten met zich meebrengen nemen we afscheid. Door verdere standaardisatie en modulariteit van de systemen kunnen we de productie versnellen en opschalen tot hogere aantallen

Daarnaast timmeren we aan de weg met onze dochteronderneming HortiKey. Hiermee versterken wij ons “Picking to Packing” concept door meer inzicht te geven in belangrijke parameters als klimaat, plant en performance. Samen met HortiKey introduceren wij een generatie producten, voorzien van “smart-technologie” die in staat zal zijn relevante data uit de kas te verzamelen en deze te vertalen naar een dashboard wat de kweker inzicht en stuurinformatie geeft.

Met HortiKey is Berg niet alleen de leverancier van logistieke oplossingen maar levert zij tevens integrale oplossingen om de verschillende processen op het gebied van teelt, oogst en oogst verwerking optimaal op elkaar af te stemmen.

2017 is voor ons een goed jaar geweest. We hebben tijdig kunnen anticiperen op de aantrekkende markt en de trend naar grootschalige tuinbouwprojecten. Mede hierdoor heeft ons bedrijf dit jaar een sterke groei gerealiseerd. Om deze groei in de juiste banen te leiden heeft Berg Hortimotive haar directieteam versterkt met Johan Hilarides.

Directie en medewerkers wensen u een gezond en voorspoedig 2018.

BERG HORTIMOTIVE

Bas Lagerwerf en Johan Hilarides

< Terug naar overzicht
Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk