• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Betrokken bij uw bedrijf.

Berg Hortimotive participeert in het World Horti Center

In World Horti Center laten ruim tachtig innovatieve bedrijven uit de internationale glastuinbouwsector zien wat ze in huis hebben. Zij tonen er hun producten, diensten en kennis en werken intensief samen met onderwijs en overheid. Zo ook Berg Hortimotive, wij zullen eind week 42 ons plekje ingericht hebben op de vaste beursvloer van het World Horti Center. 

Samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren zo trekt World Horti Center jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

De wereld van de glastuinbouw heeft zoveel te bieden, en dat willen ze op het World Horti Center graag laten zien. Er worden rondleidingen aangeboden aan zakelijke delegaties die geïnteresseerd zijn in de glastuinbouw. Professionals uit de sector maken u wegwijs in de mogelijkheden, innovaties en kruisbestuivingen die plaatsvinden in deze sector.

Een rondleiding duurt maximaal twee uur en in deze tijd worden delegaties bij gepraat over de nieuwste ontwikkelingen die de tuinbouw sector te bieden heeft. Rondleidingen zijn uitsluitend op afspraak, dus neem contact op voor meer informatie.

Het World Horti Center wordt een unieke locatie in het Westland, een mooi visitekaartje voor de Nederlandse tuinbouwbranche en dichtbij het “groene” opleidingscentrum van het Westland.
Wij verwachten dat het nieuwe World Horti Center dé trekpleister voor Tuinbouw Nederland maar zeker ook voor het buitenland wordt. En omdat het MBO Westland in hetzelfde gebouw huist kunnen wij de jeugd een inkijkje in de mogelijkheden van techniek geven.

Berg Hortimotive is wereldwijd marktleider op het gebied van interne logistiek voor de glastuinbouwsector. Berg Hortimotive biedt u een oplossing voor het bewerken van het gewas, transport en verwerking van het geoogste product. Onze producten staan garant voor werkcomfort en rendement. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een optimale oplossing voor uw rendementsvraagstuk, zowel op het gebeid van hardware als op het gebied van software. Berg Hortimotive wordt wereldwijd ondersteund door ons uitgebreide dealernetwerk, waardoor service en nazorg gegarandeerd is.

Deze producten leveren wij:

- Buisrailwagens voor gewasonderhoud
- Handmatige en automatische buisrailwagens voor gewasbescherming
- Handmatige en automatische buisrailwagens voor het oogsten van groenten en snijbloemen
- Handmatige en (volledige) automatische wagens om uw geoogst product naar de verwerkingsruimte te transporteren
- Verpakkingssystemen om uw geoogst product klaar te maken voor verzending

Heeft u problemen om uw logistieke proces in te richten of heeft u interesse in n van de producten of diensten van Berg Hortimotive? Wij denken graag met u mee!
www.berghortimotive.nl / info@berghortimotive.nl

< Terug naar overzicht
Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk