• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Kennis van iedere teelt.

Datos sobre Berg Horti

Hart voor innovatie

Berg Hortimotive Horti Fair Seminar

Elke vierkante meter telt, van kas tot laadkuil. Ook op uw bedrijf blijft ruimte onbenut en werken systemen niet samen. Optimaal inzicht en controle van alle processen is een cruciale sleutel naar een beter rendement. Om de verschillende processen optimaal op elkaar af te stemmen is automatisering noodzakelijk. Productie, kas planning, logistiek en orderverwerking, worden met behulp van slimme software geïntegreerd. Het is geen toekomst, het is nu. Doet u mee of blijft u waar bent.

Uw bedrijfsvoering goed sturen heeft alles te maken met de beschikbaarheid van de juiste, actuele data. Maar hoe houdt u zicht op uw logistiek? Berg Horti Data is het antwoord.

Uw logistiek goed monitoren is de basis van een hoger rendement. Berg Horti Data maakt planning, padregistratie, tracking and tracing en monitoring eenvoudiger. In elke teeltfase houdt u de vinger aan de pols van uw bedrijf. De voordelen? De kasbezetting laat zich optimaliseren tot bijna 100%. U kunt de capaciteit van mensen en materieel exact plannen en de medewerkers in het pad goed aansturen. Containers zijn vanachter de computer te sturen.

Bovendien heeft u altijd inzicht in voorraden in de kas en in de buffers. Het teeltproces kunt u visualiseren. Storingen zijn sneller in kaart gebracht. Berg Horti Data combineert gegevens uit meerdere bronnen tot één overzichtelijke database. Zo heeft u continu zicht op uw bedrijf en kunt u uw bedrijfsvoering steeds verder fijn slijpen! 
BergVision (foto)

BergVision

Elke vierkante meter telt
Tracking Tracing (foto)

Tracking Tracing

In ontwikkeling: software op de AGV Benomic inductie wagens om de arbeid te registreren, gekoppeld aan het geoogst product.
Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk