• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Innovators in motion.

Gewasverzorging
Oogst & Transport
Gewasbescherming
Schuurautomatisering
Berg Horti Data

Laatste nieuws

dinsdag 23 mei

De Visie van Berg Hortimotive

Wereldwijd is de glastuinbouw in beweging, door meerdere redenen. De groeiende vraag naar voedsel stelt ondernemers voor de vraag om opbrengsten te maximaliseren. Terwijl het arbeidsintensieve proces weer vraagt om via schaalvergroting kosteneffici├źnt te produceren. Die productie wordt meer en meer geconcentreerd in de eigen thuismarkt, om de kwaliteit van de producten te verhogen en de kosten en de milieuaspecten van transport te beperken. 

In veel van die ontwikkelingen speelt de logistiek op glastuinbouwbedrijven een cruciale rol. Geautomatiseerde systemen kunnen in hoge mate bijdragen aan een rendabele bedrijfsvoering. In hun rol als manager, een rol die steeds belangrijker wordt, moet een teler kunnen terugvallen op techniek die de continuïteit van het bedrijfsproces niet alleen ondersteunt maar ook verhoogt.

Berg Hortimotive levert die oplossingen. Voor elke teelt en voor elk bedrijf ontwikkelen we technieken en systemen die processen vereenvoudigen, medewerkers veiliger en plezieriger laten werken en de bedrijfsvoering overzichtelijker maken. Vertaald in een hoger rendement voor ondernemers.

Hieronder ziet u onze "missie visie boom".


Heeft u vragen over bovenstaande visie of missie kunt u altijd bellen naar 0174 51 77 00 of een mail sturen naar info@berghortimotive.nl

Aanmelden nieuwsbrief >

Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk