• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Innovators in motion.

Gewasverzorging
Oogst & Transport
Gewasbescherming
Schuurautomatisering
Berg Horti Data

Laatste nieuws

dinsdag 6 juni

Berg Hortimotive participeert in Demokwekerij Westland en verhuist mee naar het nieuwe innovatiecentrum World Horti Center

Het World Horti Center wordt een unieke locatie in het Westland, een mooi visitekaartje voor de Nederlandse tuinbouwbranche en dichtbij het “groene” opleidingscentrum van het Westland.
Wij verwachten dat het nieuwe World Horti Center dé trekpleister voor Tuinbouw Nederland maar zeker ook voor het buitenland wordt. En omdat het MBO Westland in hetzelfde gebouw huist kunnen wij de jeugd een inkijkje in de mogelijkheden van techniek geven.
Voor Berg Hortimotive reden genoeg om participant te worden van het World Horti Center welke waarschijnlijk begin oktober in gebruik wordt genomen.

Berg Hortimotive is wereldwijd marktleider op het gebied van interne logistiek voor de glastuinbouwsector. Berg Hortimotive biedt u een oplossing voor het bewerken van het gewas, transport en verwerking van het geoogste product. Onze producten staan garant voor werkcomfort en rendement. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een optimale oplossing voor uw rendementsvraagstuk, zowel op het gebeid van hardware als op het gebied van software. Berg Hortimotive wordt wereldwijd ondersteund door ons uitgebreide dealernetwerk, waardoor service en nazorg gegarandeerd is.

Deze producten leveren wij:

·         Buisrailwagens voor gewasonderhoud
·         Handmatige en automatische buisrailwagens voor gewasbescherming
·         Handmatige en automatische buisrailwagens voor het oogsten van groenten en snijbloemen
·         Handmatige en (volledige) automatische wagens om uw geoogst product naar de verwerkingsruimte te transporteren
·         Verpakkingssystemen om uw geoogst product klaar te maken voor verzending

Heeft u problemen om uw logistieke proces in te richten of heeft u interesse in één van de producten of diensten van Berg Hortimotive? Wij denken graag met u mee!
www.berghortimotive.nl / info@berghortimotive.nl

Aanmelden nieuwsbrief >

Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk