• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Inzicht in uw visie.

Gewasbescherming

Inzicht in uw visie

De inzet van beschermende middelen om uw teelt in optimale conditie te houden, is een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Berg Hortimotive verlicht het werk. Automatische systemen nemen arbeidsintensief handwerk over en verlichten ook de taken van uw medewerkers.

Bij Berg Hortimotive leveren we een uitgebreid assortiment om gewasbescherming te vereenvoudigen. Het automatiseren van spuitwerkzaamheden levert een grote arbeidsbesparing op. Computergestuurd wordt uw gewas in optimale conditie gehouden. Doelmatiger en veiliger kan het niet. En duurzamer óók niet: door toepassing van de juiste apparatuur wordt de milieubelasting van de werkzaamheden tot een minimum beperkt.

Slimme oplossingen zijn altijd verzekerd. Van de Meto spuitrobot, allround op grote oppervlakten, tot de praktische slangenhaspels. Voor welk systeem u ook kiest: een keus voor Berg Hortimotive is ook een keus voor degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

BRW 150 Spuitwagen (foto)

BRW 150 Spuitwagen

Halfautomatisch spuiten, enkele spuitboom, hoge snelheid, padlengte tot ca 100 m.
Elektrisch Slanghaspel (foto)

Elektrisch Slanghaspel

De slanghaspels hebben als voornaamste doel het soepel laten afrollen van de slang en het daarna weer krachtig oprollen van de slang.
Meto Serie (foto)

Meto Serie

Sterk verbeterde arbeids- omstandigheden door volautomatisch spuiten. Uitgevoerd met dubbele spuitboom.
Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk