• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Passie voor uw gewas.

Cosecha y Transporte

Passie voor uw gewas 

De fase van de oogst is cruciaal op veel glastuinbouwbedrijven. Snel handelen is vereist om in te spelen op de wensen van uw afnemers. En hoe zit het met de efficiency? Berg Hortimotive weet raad.

Groenten, bloemen of potplanten: hoe korter de weg van A naar B, hoe beter het is voor uw bedrijfsvoering en voor de kwaliteit van de oogst. Bij Berg Hortimotive kunt u een advies op maat verwachten. Niet ónze systemen zijn het uitgangspunt, maar úw manier van werken. Actief meedenken in die fase legt de basis voor meer rendement in uw bedrijfsvoering.

Altijd staat de ideale oplossing voorop. Of het nu gaat om één handbediende transportwagen of om een compleet inductiesysteem. Wagens en containers zijn vergaand aanpasbaar. Daardoor kunnen we per teelt maatwerk garanderen. En per bedrijf meer return on investment.

Benomic AGV  (foto)

Benomic AGV

De keuze voor een AGV of een standaard oogstwagen is van veel factoren afhankelijk. Bij Berg Hortimotive maken we oplossingen “op maat”.
BeTrac (foto)

BeTrac

Een betrouwbare, sterke elektrotrekker specifiek voor het transport van uw oogst- wagens tussen de kas en de bedrijfsruimte.
Oogstwagen Rozen (foto)

Oogstwagen Rozen

Ervaring heeft geleerd dat werken met zelfrijdende oogstwagens een efficiency verhoging op levert van ca 10%.
Transportwagens (foto)

Transportwagens

De details maken het verschil. Jarenlange ervaring en juiste keuze van de verschillende componenten onderscheiden de Berg Hortimotive wagens.
Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk