• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Kennis van iedere teelt.

Gewasverzorging

Kennis van iedere teelt

Uw gewasverzorging goed organiseren levert direct voordeel op. Tijd- en geldbesparing, bijvoorbeeld. Of medewerkers die met nog meer plezier hun werk doen.

Vraag het Berg Hortimotive. Voor uiteenlopende gewashandelingen hebben we een compleet scala aan oplossingen. High-tech of basic? Als stand-alone systeem of als totaaloplossing? Met of zonder buisrailsysteem als basis? En een hoge of een lage kas? De systemen verschillen, de uitvoering niet. Altijd staat de degelijkheid voorop. Ook ergonomie is een van de uitgangspunten bij het ontwerp. Veiligheidsvoorschriften zijn weer een ander criterium.

De ontwikkeling van buisrailwagens voor gewasverzorging staat niet stil. Sinds de eerste buisrailwagen - ontwikkeld door onder andere Arie van den Berg - verleggen we continu de grenzen in mogelijkheden. En met engineering en productie in eigen huis staan we in voor oplossingen die op úw manier van werken zijn toegesneden.

Benomic EasyKit (foto)

Benomic EasyKit

Platform hoogte tussen 40 - 280cm en een rijsnelheid tussen 4-40m/min. Budgetwagen met een handmatig in hoogte instelbaar platform.Goedkoop alternatief.
Benomic Serie (foto)

Benomic Serie

Platform hoogte tussen 52-570cm en een rijsnelheid 5-60 m/minuut. 250 kg hef- gewicht,onderhoudsarm, glad ontwerp.
BENOMIC STAR (foto)

BENOMIC STAR

De STAR is vooral geschikt voor gewasverzorging. Standaard wordt de wagen voorzien van een dubbele schaar waarmee een platformhoogte bereikt wordt van 300 cm.
Blad Plukwagen (foto)

Blad Plukwagen

Met de nieuwe Blad Plukwagen heeft Berg Hortimotive een oplossing in huis om zo efficiënt mogelijk uw tomatenblad te knippen of te breken.
BRW 150 Serie (foto)

BRW 150 Serie

De eerste buisrailwagen, alle latere modellen zijn gebaseerd op dit ontwerp. Platform- hoogte tussen 30 - 150 cm. Een rijsnelheid van 5-40 m/minuut.
EasyTrack (foto)

EasyTrack

Voor al het dagelijkse gewaswerk in een kas waar geen buisrailsysteem aanwezig is introduceren wij onze nieuwste gewaswagen, de Benomic EasyTrack. De Benomic EasyTrack is een luchtbanden wagen met een elektrisch aangedreven stuurwiel.
Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk