• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Innovators in motion.

Gewasverzorging
Oogst & Transport
Gewasbescherming
Schuurautomatisering
Berg Horti Data

Laatste nieuws

donderdag 9 november

Knappe stijging Hillenraad100

Grote stijging Berg Hortimotive in Hillenraad100
Op vrijdag 3 november tijdens het jaarlijkse Hortigala werd bekend gemaakt dat Berg Hortimotive is gestegen naar plek 74 in de Hillenraad 100. In de vorige editie stond Berg Hortimotive genoteerd op plek 90, een stijging van maar liefst 16 plaatsen! Met name het opschonen van het portfolio als ook de introductie van intelligente wagens waarmee data in de kas verzameld worden zijn genoemd door Hillenraad.

De 15e editie van het jaarlijkse Hortigala vond in de Rivièrahal van Diergaarde Blijdorp plaats. In een sfeervol ingerichte ambiance waren de topbedrijven uit de glastuinbouw branche, dat is ca 1% van de bedrijven in de sector, uitgenodigd om de bekendmaking van de Hillenraad100 bij te wonen. Sinds 5 jaar mag Berg Hortimotive zich daarbij rekenen.

Dit jaar is Berg Hortimotive hard gestegen in de lijst van de Hillenraad100 van een 90ste naar de 74ste plek, en daar is het hele bedrijf trots op, het is een waardering voor de inzet, lef en doorzettingsvermogen. Dit is niet onopgemerkt gebleven in de sector: andere merken op dat Berg Hortimotive verandert en dus een enorme stijging op de ranglijst verdient.

Daar bleef het niet bij, integendeel! Om te benadrukken dat de gevestigde orde niet op de lauweren kan rusten, is dit jaar in de Hillenraad100 extra aandacht geschonken aan Challenging Concepts: welke ideeën, technologieën, diensten of andere innovaties kunnen de bestaande markten opschudden? Uit de drie Challenging Concepts van 2017 werd Berg Hortimotive’s dochter HortiKey bekroond als potentieel het meest uitdagend: ‘De technologie achter HortiKey kan voor een enorme doorbraak in teelt zorgen, door de relatie te leggen tussen genetica en groei’.

Aanmelden nieuwsbrief >

Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk