• Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image
  • Berg Product slider image

Innovators in motion.

Over ons

Berg Hortimotive heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan!

Weissensee 2012

Sinds 1989 wordt op de Oostenrijkse Weissensee de Alternatieve Elfstedentocht geschaatst. Deze barre tocht bestaat uit 16 ronden van 12.5 kilometer in totaal 200 kilometer!!
Dit jaar zijn 10 collega’s zo stoer geweest om de ontberingen aan te gaan. Berg Hortimotive stimuleert deze sportieve prestatie ten zeerste en heeft daarom de mooie outfits van de mannen gesponsord. Niet alle collega’s hebben de 200 kilometer lange tocht uit geschaatst maar ondanks dat zijn directie en medewerkers trots op hun collega’s.

Rotterdam Business Marathon

Tijdens de ABN AMRO Marathon Rotterdam kun je met je collega's een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan en trainen voor de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Ook Berg Hortimotive laat zich weer van zijn sportieve kant zien, al een aantal jaar loopt Berg Hortimotive met 1 of meerdere teams mee met de Business Estafette Runs.

Business Estafette Marathon

De Business Estafette Marathon is al vele jaren een bijzonder populair onderdeel van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Vier collega's lopen hierbij in estafette vorm allemaal een kwart marathon en leggen zo samen de hele marathon afstand af.

Tour for Life 2012

Tour for Life is een schitterende, 8-daagse wielertocht welke gehouden wordt van 26 augustus tot 2 september. In een ploeg van zes tot negen renners fiets je van de Italiaanse Alpen naar de Cauberg in Nederland. Iedere dag staat je een nieuwe bijzondere etappe te wachten, van gemiddeld zo’n 150 kilometer.

Geweldige sfeer

Samen beklim je wereldberoemde cols, op loodzware trajecten. Het uitzicht onderweg is waanzinnig. Besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte weiden en steile afdalingen bij een strakblauwe lucht wisselen elkaar af. Ook de sfeer binnen het peloton moet je meemaken. Je wordt, zeker op zware momenten, van alle kanten aangemoedigd. Door renners én hard werkende vrijwilligers.

Breek alle records!

Als renner ben jij ambassadeur van Artsen zonder Grenzen, strijder voor noodhulp. Met je ploeg haal je sponsorgeld op, elke euro die je binnenhaalt is ongelooflijk hard nodig. Want Artsen zonder Grenzen helpt overal ter wereld! Knok daarom voor elke euro voor al die slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën.
Berg Hortimotive sponsort team Sport en Fun en wenst ze heel veel succes om deze prestatie tot een goed einde te brengen.

Projectleiding en site-ontwerp door Narville reclamewerk